CAPSUNI GLAZURATE CU CIOCOLATA

CAPSUNI CIOCOLATA

Mai simplu de atat nu se poate…

Capsuni proaspete, spalate si uscate, ciocolata neagra topita la abur (pina la 30-35 de grade) cam 100 g pentru 300-350 g de capsuni (daca va mai ramane ciocolata, o rasturnati calda pe o hartie de copt. Dupa ce s-a racit o sfarmati, o puneti intr-un borcan si mai aveti pentru data viitoare).

Topiti ciocolata, scufundati capsuna in ciocolata, o lasati sa se scurga binisor si apoi pe o hartie de copt o lasati sa se raceasca. Pentru crusta de ciocolata dura, dati cu ele in frigider o vreme.

Dupa toate astea, puneti lacat pe frigider. Ascundeti cheia. Cind s-a facut vremea de servit, luati cheia de la ascunzatoare si ….. lasati sucul capsunilor sa va umple barbia…

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s